kr. 560,00

Varenummer (SKU): Lion 20594 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

LION SABATIER KNIVSÆT PLUTON 5 DELE – urtekniv 9 cm, tomatkniv 13 cm, santokukniv 18 cm, brødkniv 20 cm og kokkekniv 20 cm

LION SABATIER KNIVSÆT PLUTON er superskarpe og ekstremt modstandsdygtige klinger af rustfrit stål. Knivene er helsmedet i ét stykke metal fra knivspids til bunden af skaftet. Materialet er hårdt rustfast stål med et højt kulindhold, som gør knivene nemme at vedligeholde. Skaftet er produceret i POM, som gør kniven robust og sej, og er sat på med tre gennemgående stålnitter.

SABATIER i 1800 tallet gav man stålet dyrenavne efter dets kvalitet. Lion Sabatier blev registreret som det første Sabatier varemærke allede i 1812, og er den eneste Sabatier kniv, der må anvende løven som symbol. Løven er ” dyrenes konge ” og står for styrke, smidighed, overlegenhed – dette er forbrugerens kvalitetsgaranti. Selv om moderne maskiner for længst har overtaget hammer og ambolt, bliver flere dele i den lange produktionsproces stadig udført i hånden. Resultatet er noget af det bedste der kan leveres i knive.100% helsmedet til det franske køkken.

Leveres i eksklusiv magnet gaveæske.

Yderligere information

Størrelse

One Size