kr. 720,00

Varenummer (SKU): SACKit 60700-3 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ta’ BOOMit med dig
Du vælger selv. Med sit håndtag og sin lette vægt, er BOOMit super nem at tage under armen, men er også ideel til indendørs brug, hvor lyden fylder rummet og ikke kræver meget plads.

Vær opmærksom på, at BOOMit ikke er vandtæt og derfor ikke tåler regn eller vandsprøjt.

6 timers batteritid
Klar til at feste hvor som helst! Skal du skabe en feststemning et sted uden stikkontakt? Intet problem! Med indbygget genopladeligt batteri kan du afspille din musik i op til 6 timer. Går telefonen tør for strøm undervejs? Heller ikke noget problem. BOOMit fungerer nemlig også som powerbank, og er klar til at oplade og spille videre.

Equalizer
Du har en enestående mulighed for at sætte dit eget præg på musikken. Du kan nemlig selv bestemme niveauet af bass og diskant på BOOMit. Så bare drej på knapperne og mærk hvordan musikken ændrer karakter.

Stereoparring
One is great. Two is even better. BOOMit højtalerne kan kobles sammen i stereopar, så du får et bredere og mere detaljeret lydbillede- smart! BOOMit er en monohøjtaler, men forbind to, og de vil forvandles til et stereosystem med én højre og én venstre højtaler. Forbind med TWS-funktionen via Bluetooth eller med AUX-kabel.

Dansk design
Med en mission om at skabe en stilfuld og lækker partyspeaker, som bryder med markeds alternativer, er BOOMit udviklet med fokus på design og æstetisk. Med BOOMit får du gennemarbejdet og lækkert dansk design, som både stilmæssigt og funktionelt er kvalitet i højeste klasse.

Produktspecifikationer:
Bluetooth 5.0
Batteri: Li-ion, 6600 mAh
True Wireless Stereo (TWS)
AUX tilslutning
Spilletid: op til 6 timer
Opladetid: 3-4 timer
Output power: 45W
Bass: 30W, 4ohm, 8 inch
Diskant: 15W, 4ohm hver
Mål: 268 x 190 x 360 mm
USB-port (til opladning)
Vægt: 4,8 kg

Yderligere information

Størrelse

One Size