kr. 640,00

Varenummer (SKU): Skagen SKW6374 Kategorier: ,

Beskrivelse

 Skagen Signatur SKW6374

Skagen Signatur SKW6374 er et klassisk og smagfuldt herreur i en minimalistisk stil. Skagen Signatur er en klassik serie af dame- og herreure, som har et tidsløst design. Denne model har en brun læderrem med en urskive, som måler 40 mm i diameter og er 8 mm tykt. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade.

Skagen Denmark ure er indbegrebet af dansk design og kvalitet. Med deres moderne, tidsløse og legende design samt høje kvalitetssikring får du et ur til enhver lejlighed.

Ud fra devisen ”Less is more” har Skagen gennem 30 år formået at skabe minimalistiske og tidsløse ure til en overkommelig pris. Netop kombinationen af klassisk design, god kvalitet og en fair pris er en af hemmelighederne bag Skagens store succes.

Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.
Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.

Yderligere information

Størrelse

One Size